Založ si blog

Pomáhať a chrániť

Dobrý deň,

 

dňa 29.09.2012 sa uskutočnila akcia pod názvom Upratovanie v Krásnohoskom Podhradí. Neriešim to, že kto túto akciu organizoval, ani to o koho a o čo sa v tejto akcii jednalo. Zarazil ma však list, ktorý bol doručený organizátorovi tejto akcie pánovi Mariánovi Kotlebovi ( http://www.youtube.com/watch?v=0Jy8jdf777U ). Je fakt zarážajúce a choré, že musíme v dnešnej dobe riešiť to, aby sa vlastník dostal k svojmu pozemku na ktorý má zo zákona nárok. A je úplne šokujúci fakt, že polícia, ktorá žije z peňazí tohto vlastníka, zakročí proti nemu, aby chránila zlodejov, asociálov a príživníkov. http://www.youtube.com/watch?v=4a9X0Mrih8g&feature=relmfu

Musím sa už ponáhľať, tak ďakujem za pozornosť a prosím vytvorte si sami názor na to, kde sme sa až dostali.

S pozdravom robert123

Zuzana Dolinková / Robert Fico /

Dvestomiliónová injekcia pre nemocnice má vyriešiť ich nekončiace dlhy. Dolinková však nastavila pravidlá

03.05.2024 10:00

Ústavné zdravotnícke zariadenia sú zadlžené natoľko, že čelia žalobe Európskej komisie pred Európskym súdnym dvorom za neskoré platby.

Niger / Rusko /

Ruské jednotky vstúpili na leteckú základňu v Nigeri, ktorá hostí americké sily

03.05.2024 09:07

Krok ruskej armády stavia americké a ruské jednotky do tesnej blízkosti v čase, keď sa vojenská a diplomatická rivalita oboch krajín čoraz viac vyostruje v súvislosti s konfliktom na Ukrajine.

Jekaterina Sobjanukova

Najbohatšia poslankyňa označila nezamestnaných Rusov za červy a rada by ich videla v pracovných táboroch

03.05.2024 08:00

Jelena Sobkaňuková tvrdí, že veľa ľudí nechce robiť. Bola preto zvedavá, čo si myslia ostatní poslanci o táboroch smutne známych zo Stalinovho obdobia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 861x
Priemerná čítanosť článkov: 861x

Autor blogu

Kategórie

Archív